آخرین اخبار
کد مطلب: 103040
کارت سوخت نخواهد سوخت
تاریخ انتشار : 1394/08/20 15:18:41
نمایش : 1736
سخنگوي شرکت پخش فرآورده‌هاي نفتي اعلام کرد: تا پايان آبان‌ماه و اتمام سهميه‌هاي ۷۰۰ توماني، بنزين فقط با نرخ ۱۰۰۰ تومان عرضه خواهد شد، اما تصميمي مبني بر حذف کارت سوخت يا سوختن آنها ابلاغ نشده است.
به گزارش  سلام لردگان؛‌ داود عربعلي سخنگوي شرکت پخش فرآورده‌هاي نفتي ، با بيان اينکه از ابتداي آذرماه بنزين تنها با نرخ هزار توماني عرضه خواهد شد، گفت: هيچ تصميمي مبني بر حذف کارت سوخت و يا سوختن آنها ابلاغ نشده است.

وي در پاسخ به اين پرسش که چنين خبري را رئيس انجمن جايگاه داران بنزين اعلام کرده است، گفت: ايشان هيچ مسئوليت دولتي ندارند و طبعاً نمي‌توانند مرجع اعلام چنين تصميمي باشند.

پيش از اين يک مقام آگاه در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در گفت‌وگو با فارس از ارائه پيشنهادي به دولت براي قرار دادن نرخ دوم بنزين، از سال آينده خبر داده و گفته بود براساس پيشنهاد ما مالکان خودرو با کارت سوخت خودروي خود مي‌توانند به هر ميزان که بخواهند با يک نرخ سوخت‌گيري کنند، اما اگر بخواهند از کارت سوخت جايگاه‌داران استفاده کنند، بايد مبلغ بيشتري بپردازند.

اين مقام مسئول دليل اين تصميم را تأثير حفظ کارت هوشمند سوخت و استفاده از آن در جلوگيري از قاچاق بنزين اعلام کرده بود.

براساس اين گزارش پيش از اين بعضي از جايگاه‌داران بنزين به‌دليل سوءاستفاده ميلياردي از کارت سوخت، به مراجع قضايي معرفي شده‌اند.
 
منبع: فارس
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس